WhatsApp canvia la forma d’escoltar els missatges de veu

L’aplicació reina de la missatgeria instantània, WhatsApp, ha llançat una actualització que millora la manera en la qual els usuaris escolten els missatges de veu.

El canvi va dirigit als usuaris de l’app que comptin amb el sistema Android i permetrà reproduir diversos àudios seguits, amb tan sol prémer un cop el ‘play’, sempre que hagin estat rebuts de manera ininterrompuda i sense text entre mitjanes.

Sonaran en cascada un darrere l’altre, quan hi hagi dues o més missatges de veu rebuts, sense haver de tornar a prémer el ‘play’. L’usuari reconeixerà que s’ha canviat d’un missatge a un altre mitjançant un breu so.

La nova funció que ja estava disponible per al sistema operatiu iOS des del passat mes de novembre, s’activarà en els dispositius amb Android, quan els usuaris actualitzin l’aplicació en els pròxims dies.