Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 651

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


En un poble surt aigua de l’aixeta de color rosa i les autoritats permeten beure-la, però no rentar la roba

Publicat per el 5 de juny de 2019

Com en un capítol de la ‘Pantera Rosa’, els habitants de la població nord-americana de Coal Grove, a Ohio, han denunciat aquest dilluns, que quan obrien l’aixeta de l’aigua, el líquid que fluïa per les canonades era de color rosa, tal com publica ‘IronTribune’.

Al principi, les autoritats van prohibir el seu consum, però posteriorment, van informar que l’estrany color es devia a un error en la depuradora del comtat. Com a conseqüència d’aquest, una gran quantitat de permanganat de sodi es va barrejar amb l’aigua, però, han afegit que era apta per al consum, però que evitessin usar-la per rentar la roba, ha informat per part ‘WsazNewsChannel’

Stephen Burchett, un dels treballadors de la planta de tractament d’aigües de Coal Grove, va explicar que l’element químic abocament no és perillós per a la salut, en canvi podria tenyir la roba sí que entra en contacte amb ella.

Les autoritats van informar que l’aigua recuperarà el seu color normal en les pròximes hores.