Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 479

En antena ara


Marsol es mostra oberta a un pacte a les comunals amb L’A

Publicat per el 5 de juny de 2019

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, està decidida a tornar a encapçalar la llista de Demòcrates a les properes eleccions comunals i, per fer-ho, no descarta a hores d’ara cap pacte. D’aquesta manera, estaria oberta a arribar a un acord amb “Liberals d’Andorra, amb terceravia” o amb qualsevol altre patit que mostri la predisposició a sumar per la capital. “Soc una persona de sumar i vull sumar per Andorra la Vella”, ha assegurat Marsol, afegint que el més important és que les persones amb les quals es pogués arribar a acords vagin en la mateixa línia i estiguin disposades a “treballar per Andorra la Vella”. En aquest sentit, ha afegit que en l’àmbit de la gestió comunal “les persones compten molt” i, per tant, està “disposada” a parlar de possible pactes amb aquelles amb les quals hi hagi afinitat.

Marsol ha destacat, però, que cal anar pas a pas i que per això, en primer lloc, ja ha manifestat al comitè parroquial demòcrata la seva voluntat de ser la cap de llista de cara als propers comicis del mes de desembre, una proposta que ha rebut el “suport” dels seus companys i que ara haurà de ser validada, ha afegit, en el congrés que celebri DA.

Quant a possibles moviments i pactes amb Liberals d’Andorra i que podrien suposar que Víctor Pintos acompanyés Marsol, ha dit que, de moment, “no hi ha hagut cap contacte” i ha apel·lat a què cal anar a pams. “Temps al temps”, ha afirmat, ja que primer, ha refermat, cal que ella sigui oficialment candidata per començar a establir possibles pactes. “No tanquem cap porta a sumar”, ha conclòs en aquest sentit.

Font: ANA