Alternatives a tinder per tenir una cita diària

Les cites han canviat d’una forma totalment radical, en l’actualitat es pot accedir a una cita amb tan sols aprovar o desaprovar una foto a alguna aplicació, sent tinder la més famosa a nivell mundial, però, en algunes ocasions no sol ser tan efectiva , de manera que avui volem explicar-te sobre algunes aplicacions com tinder per tenir una cita diària.

Aquestes pàgines per lligar tenen diversos fins, des del fet de conèixer persones i formar amistat, fins a buscar trobades de manera casual, fins i tot trobar una parella estable, de manera que manejar diverses alternatives et servirà per adaptar-te segons la necessitat del moment.

Consells per a un bon perfil

Abans d’iniciar amb el llistat d’aplicacions que serviran com a alternatives a tinder, et donem alguns tips per generar un perfil una mica més cridaner.

Les fotos que pugis tracta que no siguin en grups, ja que això li dificultarà a l’altra persona identificar exactament quin és propietari del perfil, especialment aquesta regla és d’or a la foto principal.
Tracta de no exagerar amb les fotos mostrant pell, si vols que et considerar un partit seriós anar de exhibicionista sol disminuir les possibilitats, especialment en els homes.
Realitza una descripció el més propera a la teva personalitat, tracta de ser honest, atès que aquestes descripcions en tenir interessant poden ser la diferència entre donar una oportunitat o descartar la persona.

Aplicacions semblants a tinder

Aquestes aplicacions en molts casos solen ser més ateses que tinder, a causa de que la comunitat d’usuaris que s’uneixen a ella realment té l’objectiu de conèixer a algú, solen ser més compromesos en la seva tasca, atès que tinder sol tenir a moltes persones que només van descarregar l’aplicació i l’empren de manera ocasional.

Meetic

Meetic és una de les plataformes i utilitzades, la seva comunitat és una de les més sòlides dins del web, té un disseny atractiu el principal fort és el perfil tan complet dels seus usuaris, el qual et permet tenir en compte diversos factors, tant si vols conèixer persones de formen romàntica, com si el que es busca és trobar gent nova dins de la ciutat.

Feeld

En els seus inicis alguns usuaris van arribar a conèixer-la sota el nom de 3der, el que més et pot cridar l’atenció d’aquesta pàgina és que dins del seu rang de recerca distingeix uns 20 tipus de sexualitats, de manera que a la seva web trobaràs a persones de ment molt oberta, disposades a complir les més esbojarrades fantasies.

La seva sala de xat permet mantenir converses totalment privades, o si es vol conèixer a un major grup de gent o encara no coneixes a ningú, les seves sales de xat són bastant entretingudes.

Down

Down és una aplicació que pots descarregar per al teu Smartphone independentment de si és Android o iOS, el seu desplaçament no és com el de tinder, ja que, encara que has de pujar o baixar-les el seu significat és diferent, al pujar-és una cita més amigable amb algun interès a llarg termini, mentre que, si és cap avall, només indica que vols alguna cosa d’una nit amb aquesta persona.

El seu rang de recerca es basa en els teus contactes de Facebook, tant de primera com de segona fila.

U4bear

La següent alternativa és de gran utilitat principalment en comunitats homosexuals, bisexuals o persones que tinguin un cert grau de curiositat, podràs descarregar-al teu mòbil, Tablet i fins PC. U4bear es troba disponible a qualsevol part del món.

Dins d’aquesta comunitat els missatges circulen de forma bastant ràpida i directa, té una important quantitat d’usuaris registrats, permetent trobar des amics o parelles, amb una llista que et mostra esdeveniments i llocs d’ambient on es poden conèixer.

Hapnn

Quan vols conèixer gent que freqüent llocs en comú, Hapnn és l’aplicació ideal, atès que només et permetrà conèixer persones amb les que d’alguna manera hagi estat en el mateix lloc que tu, complint aquesta condició et mostrarà llocs i hores, de les persones amb la mateixa aplicació amb la qual coincidiste al dia.

Això és summament beneficiós atès que et permetrà conèixer gent d’una forma més ràpida, en tenir llocs de coincidència en comú, però, l’única limitació en que en ciutats petites no és molt útil, atès que la diversitat serà molt menor que en una capital o ciutat gran.

OK CUPID

Per culminar les alternatives et tenim una pàgina bastant fiable i consolidada per conèixer gent, l’avantatge d’aquest format per sobre de tinder, és que et permetrà tenir un major anàlisi del perfil de la persona, a més de poder realitzar diferents tests de compatibilitat que et han de garantir que la persona que tries conèixer tingui un alt grau d’afinitat amb tu.