Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira


oients aquí avui: 220


Un caixer comença a escopir bitllets en una estació de metro de Londres

Publicat per el 11 de juny de 2019

Un caixer de Bitcoins va començar a escopir bitllets de 20 lliures a l’estació de metro de Bond Street a Londres (Regne Unit) i va cobrir el sòl de diners.

Segons ‘The Sun’, la màquina va començar a filtrar bitllets davant la mirada atònita dels passatgers, que no van tenir temps d’aprofitar-se ja que un dels membres de seguretat de l’estació va custodiar la màquina impedint que ningú s’acostés.

Molts van especular al fet que es devia a una fallada en el mecanisme. No obstant això, la companyia responsable del caixer va assegurar que no es va tractar d’un error, sinó que es va deure al fet que un client va intentar treure una elevada suma de diners, va explicar Adam Gramowski, propietari i CEO de Bitcoin Technologies, tal com va informar per la seva part el ‘Daily Mail’.

“Com pot veure, hi ha una bossa a la part davantera del caixer. Els nostres caixers admeten transaccions grans i és just dir que un redisseny de la màquina seria una bona solució “, va continuar amb les seves explicacions.

Bond Street Bitcoin ATM spitting out tons of money! from r/Bitcoin