Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 296

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


Quatre nens roben el vehicle familiar i realitzen un viatge de gairebé 1.000 quilòmetres a través de la costa Australiana

Publicat per el 15 de juliol de 2019

Quatre menors d’entre 10 i 14 anys van robar el vehicle familiar i van realitzar un viatge de 600 milles (uns 1.000 quilòmetres) a través de la costa australiana, han informat les autoritats.

Un dels nens va deixar una nota de comiat als seus pares i diverses hores després, les autoritats van localitzar el vehicle en una carretera de Nova Gal·les del Sud, ha informat la ‘CNN’.

Els menors van conduir durant almenys 930 quilòmetres alternant al volant d’un Nissan Patrol, propietat d’un dels pares, des de Rockhampton a Queensland a Grafton a Nova Gal·les del Sud.

Els nois van ser detinguts diumenge a la nit i podrien enfrontar-se a càrrecs.

“És un llarg viatge. Un llarg camí perquè ho faci només una persona, però suposo que un parell de llaunes de Red Bull van ajudar “, va dir l’inspector Darren Williams a l’esmentada cadena.

Per donar amb el vehicle, les autoritats triangularon el senyal del telèfon mòbil d’un dels nois. Es calcula que van conduir durant unes deu hores.