Què veure a Florència en tres dies?

Les vacances són una època molt esperada, ja que ens brinden l’oportunitat de conèixer noves ciutats i enamorar-nos dels seus carrers, persones i història. Una ciutat ideal per visitar a Europa és la bella i impressionant ciutat de Florència a Itàlia, també anomenada bressol del renaixement.

Per què visitar Florència?

Abans de parlar dels llocs que has de conèixer, et volem explicar quatre de les raons per les quals unes vacances a Florència són l’opció ideal.

Recórrer els seus carrers caminant és sinònim d’art i història.
Si ets amant dels museus, aquesta ciutat és per a tu.
Segurament has escoltat que Itàlia posseeix una de les millors gastronomies a nivell mundial, però una cosa que potser no sabies és que Florència és el bressol gastronòmica del país.
Si ets amant de la moda, no deixaràs de gaudir de Florència. Aquesta ciutat és la terra natal de reconegudes marques com ho són Gucci i Cavalli.

Llocs que pots visitar a Florència en 3 dies

Ara sí, anem a conèixer quins llocs pots visitar a Florència en 3 dies per gaudir al màxim les teves vacances.

Piazza della Signora

Si realment vols sentir que vas conèixer Florència, aquesta plaça no pot faltar. Aquest lloc representa el cor de la ciutat i el seu poder cívic. Aquí trobaràs el Palau Vell, lloc on es reuneix el govern de Florència, una còpia del David de Miquel Àngel, la Galeria Lògia dei Lanzi, el Palau Uggucioni i destacades estàtues com la de Perseu subjectant el cap de Medusa.

Galeria dels Uffizi

És un dels grans museus de la ciutat i de gran importància a nivell mundial per les obres renaixentistes que en ell es troben. En aquest lloc podràs admirar dues grans obres de Botticelli: La Primavera i El Naixement de Venus. A més, podràs gaudir quadres de Miquel Àngel, Rafael i Piero della Francesca.

Catedral de Florència

Situada a la plaça Santa Maria del Fiore, la catedral de Florència és un dels temples més reconeguts d’aquesta ciutat. Qualsevol free tour a Florència amb GuruWalk inclou aquest bell passeig, ja que aquesta catedral compta amb un magnífica cúpula, obra de l’artista Filip Brunelleschi, i la inigualable obra del Judici Final, elaborada per Giorgio Vasari.

Galeria de l’Acadèmia

És el segon museu més gran la ciutat, visitar-lo és imprescindible si estàs de vacances a Florència. Aquest lloc alberga una de les obres més famoses a nivell mundial, el David de Miquel Àngel. L’ideal és realitzar un tour a Florència que inclogui una visita guiada en aquest museu.

Altres llocs de Florència que no pots deixar de conèixer

Ja et esmentem els llocs més icònics, però perquè el teu free tour a Florència amb GuruWalk estigui complet no pots deixar de conèixer aquests llocs:

Pont Vecchio.
Mercat Central i mercat de Sant Llorenç.
Església de la Santa Croce
Monestir de Sant Marc.
Palau Pitti.