Aquesta setmana s’estrena la terrorífica ‘Midsommar’

Aquesta setmana arriba a les nostres sales ‘Mindsommar’, la pel·lícula classificada per la crítica com la nova ‘La Matança de Texas’

Típic argument: un grup d’amics amics acudeix a ‘Midsommar’, un festival d’estiu que es celebra cada 90 anys en un poblet remot de Suècia. No obstant això, el que semblava ser unes vacances de somni es torça una mica quan els vilatans els conviden a participar en les seves pertorbadores activitats festives.
Amb aquests vímets, la nova cinta del director de la ja esgarrifós ‘Herdity’, Ari Aste, construeix una pertorbadora història que ha deixat en xoc a gran part de la crítica.

La cinta ha estat un èxit absolut al Festival de Sundance, on els amants del cinema van assegurar que es tracta d’una de les pel·lícules més aterridores de tots els temps, “la nova ‘Matança de Texas'”, han assegurat molts dels assistents, tal com ha informat ‘The Independent’.

Pel que sembla, la pel·lícula no utilitza els recursos del cinema de terror habitual, és molt més suggestiva i aconsegueix que l’espectador visqui el terror de primera mà.