Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 285

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


Un bisó envesteix una nena i la llança diversos metres per l’aire als Estats Units

Publicat per el 25 de juliol de 2019

Un bisó va envestir una nena al Parc Nacional de Yellowstone, als Estats Units, i la va llançar diversos metres per l’aire. La menor de nou anys es trobava gaudint d’una jornada en la naturalesa en companyia de la seva família i no va veure l’animal atacar.

Segons han indicat fonts del parc, els fets van succeir el passat 22 juliol prop de l’Sender del Punt d’Observació a l’àrea de Old Faithful Geyser, on es trobava un grup d’aproximadament 50 persones, entre elles, la petita. L’animal que estava pasturant tranquil es va dirigir a la zona dels visitants i d’un moment a l’altre, va atacar al públic.

La nena va ser traslladeu a un hospital amb diverses contusions de les que es va recuperar sense més problemes.

“Cal estar a 23 metres de distància de tots els animals grans: bisons, ants, borregos cimarrones, cérvols, ants i coyotes, i almenys 91 metres dels óssos i llops. Si cal, veu en l’altra direcció per evitar interactuar amb un animal salvatge a les proximitats “, han precisat des del parc.