Després de 70 anys, Hispano Suiza torna a rodar per Barcelona, ​​amb el nou Carmen

El nou Hispano Suiza Carme ha fet el seu debut circulant pels carrers de Barcelona, ​​la seva ciutat natal. A través de les famoses carrers de la ciutat, aquest cotxe hyperlux totalment elèctric, ha estat pilotat per una selecció de conductors, entre els quals es trobaven Sergio Martínez Campos, CEO de la marca i Lluc Martí, director tècnic de Carme.

A menys d’un any de començar els lliuraments als peticionaris, al juny de 2020, el debut del Carme s’ha pogut veure davant d’una selecció monuments arquitectònics i de disseny de Barcelona, ​​com La Sagrada Família de Gaudí, el Museu Nacional d’ Art de Catalunya i la moderna i imponent Torre Agbar i per la Rambla. El viatge ha conclòs amb una experiència exclusiva, perquè els usuaris veiessin i experimentaran el cotxe en moviment com a part del tour, que també va incloure, alguns dels hotels més exclusius de Barcelona.

Des de l’estrena mundial del Carme al Saló de l’Automòbil de Ginebra, l’equip de desenvolupament ha treballat en un complet programa de proves i test. El cotxe compta ara amb un sistema de suspensió totalment nou, juntament amb una sèrie de millores en la reducció de pes i la rigidesa. El desenvolupament del xassís també inclou l’optimització de l’estructura de xoc, amb un ús extensiu de fibra de carboni, millorant el rendiment i reduint el pes.

Miguel Suqué Mateu, president de Hispano Suiza, ha dit: “Estem molt orgullosos de la nostra llarga herència, que es remunta als nostres començaments als carrers de Barcelona en 1904. Aquest llegat i les icones d’estil de la nostra ciutat natal van fer que fos fàcil decidir on havia de circular per primera vegada després de 70 anys la nostra marca amb l’Hispano Suïssa Carmen “.

La següent etapa del viatge del Carme, serà intensificar la velocitat i el dinamisme del vehicle i, així aprofitar tot el seu potencial de 1.019 CV, per poder realitzar una sèrie de proves en carreteres del nord de Catalunya, abans de traslladar-se al mundialment famós circuit de carreres de Ascari, per al desenvolupament de proves i maneig d’alta velocitat.