Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira


oients aquí avui: 172


Reobert el trànsit en ambdós sentits a l’avinguda Príncep Benlloch

Publicat per el 3 d'agost de 2019

Andorra la Vella.-  Des d’aquest divendres l’avinguda Príncep Benlloch ha recuperat la circulació en els dos sentits de la marxa, després d’unes obres que van començar al mes de maig. Amb la reobertura es restableixen les parades de bus de Clara Rabassa i l’Stela, que s’havien traslladat temporalment a causa de les obres.

D’aquesta manera, i tal com ha informat el comú d’Andorra la Vella a través d’un comunicat, la reforma de l’avinguda queda pràcticament acabada, a banda d’alguns elements d’embelliment que es col·locaran al llarg de les setmanes vinents. En els treballs s’han eixamplat les voravies, amb una mitjana de 2,5 metres a banda i banda, s’ha millorat l’enllumenat i s’han instal·lat contenidors soterrats i passos de vianants elevats per pacificar el trànsit en una zona que des d’ara és de 30 km/h. A més, s’han habilitat punts d’estacionament de rotació amb un període màxim de 30 minuts, amb l’objectiu d’afavorir l’activitat comercial, una àrea d’aparcament per a motos i una altra de càrrega i descarrega.

En una fase posterior, l’embelliment contempla una nova connexió amb la zona del Pui, que s’unirà a l’avinguda Príncep Benlloch. Un nou espai i una zona verda que se sumarà a l’ascensor de la Quirola, en funcionament des de l’any passat. A més, amb la intenció de donar més activitat al barri, pròximament el departament de Social abandonarà les instal·lacions de l’edifici comunal de noves dependències per traslladar-se al local situat a l’avinguda Príncep Benlloch 59.

Font: ANA