Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira


oients aquí avui: 79


Prop de 200 joves participen en la Purito Kids

Publicat per el 4 d'agost de 2019

Encamp.-  Jornada matinal de pur ciclisme el que s’ha viscut avui a la parròquia d’ Encamp, amb la tercera edició de la Purito Kids. Cap a 200 joves d’edats compreses entre els 5 i els 15 anys han participat en les diferents curses d’aquesta prova, que té com a objectiu promocionar el ciclisme entre els més joves.

Amb la presència de l’exprofessional Joaquim “Purito” Rodríguez durant totes les curses i portant de primera mà l’organització de la prova, els petits de casa han gaudit i s’ho han passat d’allò més bé. Al final de cada una de les proves, tots els participants han rebut una medalla commemorativa de l’esdeveniment.

El cònsol major Jordi Torres ha valorat la presència dels joves ciclistes i les seves famílies a la parròquia dient “és un cap de setmana de ciclisme que és el que busquem entre el Comú d’Encamp i els organitzadors de La Purito i donem un pas més a l’aposta del país pel món del ciclisme”.

El cònsol major d’ Encamp, Jordi Torres i la cònsol menor, Esther París juntament amb el “Purito” Rodríguez han portat a terme el lliurament de premis final.

Font: ANA