PUBLICITAT

En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 950

En directe

Más de uno

06:00 11:00


La influència entre artistes centrarà la propera mostra del Thyssen

Per: el 8 d'agost de 2019

Andorra la Vella.-  ‘Femina feminae’, l’exposició que ocupa fins al mes de setembre el Museu Carmen Thyssen Andorra, ja té relleu. Es tracta de la mostra ‘ Influencers en l’art. De Van Goyen al Pop Art’, que s’estrenarà a principis d’octubre i que es podrà veure fins al setembre del 2020. Des del museu no revelen cap dada del que serà aquesta mostra però als micròfons de Ràdio Nacional el director artístic del museu, Guillermo Cervera, ha avançat que a la mostra, a més de pintura, hi haurà dues escultures i que es reflexionarà sobre la influència entre artistes. Cap dada més.

Per tant, caldrà esperar encara un temps fins que es pugui saber quines seran les obres que integraran la nova mostra del museu escaldenc, si bé pel títol es pot deduir que hi haurà pintures de Jan Josephsz Van Goyen, el pintor paisatgista holandès del Barroc i del qual es poden veure diferents obres al Museu Nacional Thyssen-Bornemisza de Madrid. A més, sembla que aquest recorregut pictòric inclourà també peces del moviment pop-art. Cervera ha avançat que es parlarà “de la influència d’un artista sobre un altre, de manera molt concreta i generant històries individuals”.

Cal recordar que l’actual mostra que acull el museu, ‘Femina feminae’, va ser inaugurada el mes d’octubre passat i que es podrà veure fins al 10 de setembre. És la tercera exposició de llarg termini que acull el centre, que s’ha marcat la fita de fer una mostra anual. Està conformada per 28 obres i és un homenatge a la dona i al seu paper en el món de l’art.

Font: ANA