PUBLICITAT

En directe

Radioestadio

16:00 23:30


oients aquí avui: 1531

En directe

Radioestadio

16:00 23:30


Les Nits obertes d’Ordino reviuen el pop rock dels anys 50 als 70

Per: el 8 d'agost de 2019

Ordino.-  Música pop rock dels anys 50, 60 i 70 ha omplert aquest dimecres a la nit les Nits Obertes d’Ordino, de la mà del grup Old School. La banda ha actuat en format trio amb Daniel Birch a la veu i la guitarra; Ladis Baró, a la veu i la guitarra elèctrica i Albert Infante al caixó, la percussió i també veu. El grup, normalment integrat per cinc músics, ha ofert una versió més acústica, més “tranquil·la”, del seu repertori, tal com ha explicat Birch.

Temes de Dire Straits, The Rolling Stones, Otis Redding, The Doors o Neil Young han integrat el concert que ha ofert la banda, formada ara fa uns sis anys. El trio arribava a l’escenari ordinenc (l’actuació ha tingut lloc a la plaça Major) després d’haver actuat a la festa major de Canillo, on tal com ha explicat Birch, van tenir una molt bona acollida per part del públic. Els músics s’han hagut d’aixoplugar sota els porxos del comú per l’amenaça de pluja i això ha fet que l’actuació comencés amb uns minuts de retard. De totes maneres, les terrasses s’han omplert de persones que no s’han volgut perdre l’actuació.

L’actuació ha estat la tercera de les propostes del cicle Nits obertes que se celebra a Ordino al llarg dels mesos de juliol i agost i que es clourà el 21 d’aquest mes amb l’actuació d’Amaru.

Font: ANA