Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 223

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Mateu exercirà com a ambaixador a partir de l’1 de setembre

Publicat per el 8 d'agost de 2019

Andorra la Vella.-  Vicenç Mateu començarà a exercir el seu càrrec d’ambaixador d’Andorra a Espanya l’1 de setembre. D’aquesta manera es confirma la data en què l’exsíndic general prendrà plena possessió del càrrec per al qual va estar nomenat el 19 de juny, juntament amb Eva Descarrega com a ambaixadora d’Andorra a França, Mònaco i com a delegada permanent del Principat a la Unesco, i Joan Forner com a representant permanent d’Andorra al Consell d’Europa. Cal destacar que ja en el moment del nomenament es va determinar que aquestes tres persones exercirien el càrrec a partir de l’1 de setembre i que aquest dimecres el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra oficialitza aquesta data pel que fa a Mateu.

D’aquesta manera, el BOPA publica un decret a través del qual s’anuncia que l’actual ambaixador d’Andorra a Espanya, Jaume Gaytan deixarà aquest càrrec el 31 d’agost i que l’endemà ja exercirà Mateu.

Al mateix butlletí oficial d’aquest dimecres també es notifica que arran del nomenament de Justo Ruiz com a secretari d’Estat d’Esports, la vacant de l’escó que deixa al Consell General serà ocupada per David Montané, que era el següent a la llista nacional de Demòcrates + Independents.

Font: ANA