Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

04:30 06:00


oients aquí avui: 190

En antena ara

El transistor

04:30 06:00


Naturlandia supera la majoria de dies de l’agost els 2.000 visitants

Publicat per el 16 d'agost de 2019

Andorra la Vella.- Naturlandia està registrant un bon estiu segons es deriva de les xifres facilitades des del camp d’activitats. Així, durant aquest mes d’agost s’han superat els 2.000 visitants la majoria dels dies i sembla que l’afluència que s’està registrant en les darreres jornades així com a principis de mes està “compensant” la davallada registrada arran de l’esllavissada de dissabte passat. En aquest sentit, cal recordar que el cònsol major, Josep Miquel Vila, va xifrar la repercussió en la caixa de Naturlandia de l’esllavissada en un 30% menys d’ingressos.

Tal com han informat des de Naturlandia, la gran afluència és notable fins i tot en les cues que s’estan formant a la cota 900 per a l’adquisició de les entrades. De fet, assenyalen que des del mes de juny s’està donant una tendència a l’alça quant al volum de visitants, amb la qual cosa s’espera que per primer cop es pugui tancar l’exercici amb beneficis.

Un fet que està ajudant a aquests bons resultats assenyalats des de Naturlandia és que les activitats estan funcionant al cent per cent. A més, el naixement de dos linxs i quatre llops, que s’han sumat als animals que es poden visitar al parc està fent que hi hagi molts més visitants a la cota 2000, que és on es troben els animals.

Font: ANA