Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Julia en la onda

18:05 19:00


oients aquí avui: 3983

En antena ara

Julia en la onda

18:05 19:00


Detenen un home intentant entrar heroïna al Principat

Publicat per el 27 d'Agost de 2019

Andorra la Vella.-  El Cos de Policia ha detingut en la darrera setmana un total de 19 de persones. Les detencions s’han dut a terme per presumptes delictes contra la salut pública (3), contra el patrimoni (2), contra la seguretat del trànsit (6) i altres delictes (8).

Una de les detencions més destacades es va produir el 20 d’agost a la frontera del Riu Runer, quan un home no resident de 37 anys va ser enxampat en possessió d’11,8 grams d’heroïna, 8,6 grams d’haixix i 8,5 grams de marihuana mentre accedia al Principat en un turisme particular. Aquest mateix dia, també van ser detingudes dues persones més per possessió de marihuana, cocaïna, MDMA i haixix.

D’altra banda, al Pas de la Casa, van ser detinguts dos homes no residents de 30 i 39 anys com a presumptes autors de furt de mercaderia. Els autors dels fets, van sostreure 30 cartons de tabac per valor de 878 euros.</p>
<p>Pel que fa a delictes contra la seguretat viaria, la policia ha efectuat un total de sis detencions. D’entre totes elles, cinc van donar positiu en alcohol i un en control de tòxics salivals.

Durant aquest cap de setmana, va haver-hi també diverses detencions per delictes contra la integritat física. A Andorra la Vella, una dona i un home residents de 23 i 34 anys respectivament, van ser detinguts per un presumpte delicte de maltractament en l’àmbit familiar.

Font: ANA