Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 287

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


Aquest és el poble on només neixen nenes des de fa 10 anys

Publicat per el 28 d'Agost de 2019

Un poble polonès s’ha convertit en notícia perquè des de fa 10 anys només neixen nenes. Tal és la situació que l’alcalde de Miejsce Odrzańskie s’ha plantejat donar un premi a la primera parella de la localitat que tingui un fill home.

“Per un instant considerava posar-li al carrer el nom del proper nen que neixi aquí. En definitiva, anem a donar-li un bon regal. A més, plantarem un roure i li posarem el seu nom “, assegura en declaracions al ‘New York Times’.

La situació ha portat a nombrosos experts a desplaçar-se a la localitat per intentar aclarir el motiu pel qual en l’última dècada tot han estat nenes.

“Alguns científics han expressat interès a examinar per què només les nenes han nascut aquí. També tinc metges que em criden de tot el país amb consells sobre com concebre un nen “, confessa l’alcalde.

El cas es va donar a conèixer després que aquesta localitat, que viu de l’agricultura, enviés a una competició regional un equip format íntegrament per nenes.