Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


oients aquí avui: 646

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


Encamp detalla l’afectació que patirà el trànsit amb l’arribada de La Vuelta

Publicat per el 28 d'Agost de 2019

Andorra la Vella.-  Amb motiu del pas de La Vuelta 2019 per Andorra, amb arribada als Cortals d’Encamp, el comú encampadà ha informat aquest dimarts, mitjançant un comunicat, que s’han adoptat diverses mesures que afectaran la circulació de vehicles, l’estacionament a l’aparcament de les Feixes, i el funcionament del Funicamp i del bus a les Pardines.

Amb la finalitat d’efectuar els preparatius necessaris al Funicamp, com és l’augment de les cabines, el giny restarà tancat el pròxim divendres 30 d’agost, ja que l’arribada dels corredors està prevista pel pròxim diumenge 1 de setembre. Durant aquest dia, el Funicamp oferirà una jornada de portes obertes gratuïta amb l’horari d’obertura ampliat, que serà de les 8 a les 21 hores. Des del comú s’assenyala que cal tenir en compte diferents aspectes, com que el temps d’espera per accedir al giny en acabar la cursa pot ser llarg, o que en cas de condicions meteorològiques adverses no es garanteix el funcionament del giny. Tanmateix, també es recorda que els menors de 3 anys no poden accedir al Funicamp per qüestions de seguretat.

D’altra banda, a partir de les 20 hores del divendres dia 30 i durant tot el dissabte 31 d’agost, l’accés als Cortals d’Encamp, des de les Pardines, serà restringit a veïns i cortalans. Pel que fa al diumenge dia 1, a partir de les 14 hores, es tallarà per a tothom l’accés a la carretera dels Cortals, des de la cruïlla de la rotonda del Funicamp, fins a les 18.30/19 hores aproximadament.

Tanmateix, també es recorda que el dia de l’arribada dels corredors a la CG2 entre Andorra la Vella i Encamp, quedarà tallada al pas de vehicles entre les 14 i les 16 hores.

Pel que fa a les zones d’estacionament, només quedarà tancat l’aparcament de les Feixes d’Encamp, des de les 20 hores del dia 31 fins a les 22 hores del dia 1 de setembre.

Per últim, com que la carretera de Les Pardines quedarà tallada, el bus que fa el trajecte Arínsols-Pardines, així com el bus llançadora d’Encamp, es destinaran a fer arribar ciutadans i turistes des de la plaça dels Arínsols al Funicamp, de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores.

Font: ANA