Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 278

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


Un espanyol desencadena l’alarma a l’aeroport de Munic i obliga a cancel·lar 200 vols

Publicat per el 28 d'Agost de 2019

Un espanyol va desencadenar aquest dimarts totes les alarmes a l’aeroport de Munic (Alemanya) per un error involuntari que va arribar a obligar a haver de cancel·lar 200 vols.

El jove, d’entre 20 i 25 anys, s’acabava de baixar d’un avió que l’havia portat des de Bangkok (Tailàndia) i havia pujar a un altre que el portaria a Espanya. No obstant això l’escala de convertir en un autèntic turment pel qual ara podria tenir conseqüències penals.

Tot va començar quan després de sortir del bany va començar a caminar rumb a la porta d’embarcament on sortia el seu vol cap a Madrid. No obstant això, per error, va prémer un botó que obre les portes de la zona restringida a la qual només entren els viatgers que han passat ja pel control de seguretat.

En aquest moment es van activar les alertes i es va iniciar el protocol establert per a aquests casos obligant a desallotjar part de la terminal. Tots els viatgers van haver de tornar a entrar provocant greus retards i la cancel·lació de 130 vols.

El jove va ser detingut i interrogat per les forces de seguretat. Es calcula que uns 1.800 passatgers es van veure afectats.