Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 275

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


Així és la model infantil doblement amputada que desfilarà en la Setmana de la moda de Nova York

Publicat per el 29 d'Agost de 2019

Es diu Daisy-Mai Demetre, només té 9 anys, i des dels 18 mesos de vida va patir una doble amputació. No obstant això compta amb molta il·lusió els dies que falten per poder desfilar a la Setmana de la moda de Nova York.

Gràcies a les cames protèsiques amb què compta, Daisy-Mai és capaç de caminar i de moure d’una manera que ha seduït els dissenyadors.
Es diu Daisy-Mai Demetre, només té 9 anys, i des dels 18 mesos de vida va patir una doble amputació. No obstant això compta amb molta il·lusió els dies que falten per poder desfilar a la Setmana de la moda de Nova York.

Gràcies a les cames protèsiques amb què compta, Daisy-Mai és capaç de caminar i de moure d’una manera que ha seduït els dissenyadors.
Encara que aquesta cita amb la passarel·la serà el proper 8 de setembre, quan mostri els dissenys de la Lulu et Gigi Couture, la veritat és que ella ja té experiència. Ha desfilat per altres marques com Nike, River Island al Regne Unit.