Ashley Madison, referent entre els webs de trobades casuals

Aquest web es troba entre els millors llocs de cites extramatrimonials a Internet

Hi ha matrimonis que cauen, amb el pas dels anys, en la monotonia i la rutina, provocant apatia i infelicitat entre els seus membres. De vegades, el destí final d’aquesta infelicitat és la separació i el divorci. Però no té per què ser així sempre. Hi parelles amb relacions liberals, de mentalitat oberta, que poden tolerar que l’altre membre necessiti una relació casual per recuperar l’alegria i millorar la vida en parella. Per a persones casades insatisfetes que necessiten una nova empenta i il·lusió en la seva vida hi ha la web Ashley Madison. Aquest lloc d’Internet s’ha convertit en el referent indiscutible per a cites extramatrimonials. De Ashley Madison les opinions a Espanya no poden ser més positives: els usuaris que han utilitzat els serveis del web no poden estar més satisfets.

El funcionament d’Ashley Madison

Ashley Madison va començar a funcionar l’any 2001, un any en el qual pràcticament no existien webs per a trobades d’adults. Aviat es va erigir en el lloc per tenir relacions amb persones casades de forma privada i discreta. A Espanya ia molts països americans és la web líder per a tot tipus de trobades casuals i cites discretes, i els seus usuaris no paren d’augmentar a tot el món.

Les dones poden accedir a la web de forma gratuïta si busquen homes, podent enviar i rebre missatges amb cost zero. Pel que fa a homes i dones que busquen relacions amb el sexe femení, poden registrar un perfil gratuït de convidat que els permet explorar la web. En el cas de voler comunicar-se amb altres usuaris, necessitaran comprar un paquet de crèdits., Que pot ser pagat amb targeta de crèdit.

Pel que fa a funcions destacades del web que són utilitzades per molts usuaris diàriament, cal esmentar algunes com el correu prioritari, travelling man o contactes espontanis. Així, el correu prioritari permet enviar un missatge que apareixerà com a destacat a la bústia del receptor. Pel que fa al travelling man, és una funció que fa possible conèixer a dones quan l’usuari està fora del seu entorn habitual per treball o vacances. Finalment, pel que fa als contactes espontanis, és un servei que permet llegir i respondre missatges de dones sense necessitat de pagar, només es requereix fer-ho quan l’usuari inicia la conversa.

A més, Ashley Madison compta amb una aplicació mòbil que fa possible accedir a totes les seves funcions des de qualsevol punt mitjançant un smartphone o tablet.

Altres llocs webs per a cites

Encara Ashley Madison és el líder actual en cites extramatrimonials i és la web més recomanada per part dels experts per a adults, hi ha també altres webs que pot ser interessant conèixer:

Meetic. Aquest web per lligar i fer amics néixer, com Ashley Madison, l’any 2001. No obstant això, el seu enfocament no està especialitzat en adults i és més utilitzada per joves. Permet xerrar i lligar entre solters de tot Espanya. Les recerques de solters d’aquesta web inclouen fins a 17 criteris diferents, com a professió, hobbies o edat, entre molts altres.

Plenty of fish. La particularitat d’aquest lloc web és la seva denominat “test de química” o de compatibilitat entre possibles candidats. Es tracta d’un test en què es valoren diversos criteris per quantificar la possible compatibilitat com a parella entre dues persones, ja siguin solteres o casades. El nom de “Plenty of fish” deriva d’un terme anglosaxó que fa referència a la quantitat de peixos que hi ha al mar lliures per atrapar (amb substituir peixos per homes i dones ja s’entén el seu significat).

Grindr. Els homosexuals i bisexuals també tenen la seva web discreta per a cites i el seu nom és Grindr. És la preferida pel col·lectiu gai doncs les seves funcions i objectius estan directament dirigits a ells.

3nder. Una altra web de llocs original és 3nder, ideada per satisfer un desig sexual de moltes parelles i individus: la realització d’un trio. Sovint, en la vida d’una persona, aquest desig no es veu satisfet però 3nder busca convertir-lo en realitat. L’aplicació o web pot ser utilitzada per solters o per parelles que busquin una tercera persona, ja sigui home o dona. Per tal d’assolir aquest objectiu, 3nder proporciona als usuaris criteris per descobrir amb qui tindran més afinitat.

Happn. Finalment, una altra web que ha aconseguit popularitat en els últims anys, sense arribar als registres assolits per Ashley Madison, és Happn. És un lloc i app que basa la seva acceptació en la geolocalització. L’usuari d’Happn és avisat quan camina pel carrer i es creua amb algú que també fa servir l’app i pot respondre a les característiques preferides.