Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 497

En antena ara


L’Aplec de la Sardana d’Encamp arriba a la 32a edició

Publicat per el 31 d'agost de 2019

Encamp.-  La parròquia d’ Encamp tornarà a viure el proper cap de setmana la que serà la 32a edició de l’Aplec de la Sardana. Dos dies plens d’activitats al voltant de la dansa catalana i on també hi haurà castellers.

La plaça dels Arístols d’Encamp serà el centre neuràlgic on, dissabte 31 d’agost a partir de les 12 del matí hi haurà d’actuació dels Castellers d’Andorra, per seguidament portar-se a terme l’àpat popular. A les 5 de la tarda començarà el 26è Concurs de Colles Sardanistes de 7 tirades amb la Cobla La Flama de Farners. Aproximadament a les 18.30 hores es farà el lliurament de premis a càrrec de les autoritats comunals i l’ Agrupació Sardanista La Grandalla. Al vespre, a la sala de festes del Complex d’Encamp es procedirà al lliurament de la Grandalla d’argent, menció que es dóna cada any a una persona destacada del món sardanista.

L’endemà, Diumenge 1 de setembre iniciarà la jornada a partir de les 10.30 hores amb una ballada de sardanes a la plaça dels Arínsols acompanyada per les cobles la Flama de Farners i la Principal del Llobregat. A la tarda, a partir de les 16.30 hores arribarà el torn del 27è concurs de colles improvisades amb sardanes de set tirades, que s’allargarà fins al vespre, moment en què es donarà per finalitzat el 32è Aplec de la sardana dʼEncamp.

Font: ANA