Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 161

En antena ara


El 26è Concurs de colles sardanistes d’Encamp es salva de la pluja

Publicat per el 1 de setembre de 2019

Encamp.-  Amb la cobla La Flama de Farners, s’ha portat a terme aquest dissabte a la tarda una nova edició del concurs de colles sardanistes d’Encamp, amb sardanes de set tirades. Colles procedents de Catalunya, Sud de França i l’amfitriona de La Grandalla han participat en una edició on s’ha reduït el nombre de colles participants a causa de la coincidència amb un altre concurs puntuable pel campionat de Catalunya.

Malgrat caure quatre gotes, abans de començar, la meteorologia ha permès portar a terme el concurs sense cap mena de problema, essent la colla Blanca Espurna de Sitges, la guanyadora en categoria gran; la colla Enèrgica d’Esparreguera, en categoria veteranes; la colla La Grandalla d’Encamp, en categoria juvenil i la colla Petits Amunt i Crits de Terrassa, en la categoria aleví.

Només finalitzar el concurs, Nicole Arajol, president de la colla La Grandalla i organitzadora del concurs explicava que “estem molt contents perquè malgrat la coincidència amb un concurs a Catalunya, hem pogut tenir 10 colles que han gaudit i han vingut a Encamp al nostre concurs”.

L’aplec de la sardana continuarà aquest diumenge amb una nova ballada de sardanes i el 27è concurs de colles improvisades amb sardanes de set tirades, a la mateixa plaça dels Arínsols d’Encamp.

Font: ANA