Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 366

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


AXA i Andbank Espanya signen una aliança per la distribució de productes de l’asseguradora

Publicat per el 11 de setembre de 2019

Andorra la Vella.-  AXA Espanya i la plataforma tecnològica MyInvestor han arribat a un acord de distribució a llarg termini a través del qual distribuiran en exclusiva les assegurances del grup més gran d’assegurances de ‘no-vida’ del món. MyInvestor comercialitzarà productes d’AXA Espanya (llar, vida, salut, automòbil, entre altres) als seus clients digitals.

La plataforma ha seleccionat AXA Espanya després d’un procés en què ha conclòs que el grup assegurador francès, amb un negoci de 2.525 milions d’euros a Espanya, ofereix els productes més competitius per als seus clients, informen des de l’entitat.

“Aquesta aliança té un compromís a llarg termini, estem convençuts que serà l’inici d’una relació molt fructífera entre les dues parts”, ha manifestat el conseller delegat d’Andbank Espanya, Carlos Aso. Destaca, a més, que “AXA, pel seu lideratge, dimensió i compromís social, és l’aliat perfecte per impulsar MyInvestor, un nou actor en el mercat financer que, tot i la seva joventut, està creixent a un ritme accelerat i té un gran potencial”.

“L’acord amb Andbank Espanya consolida l’aposta d’AXA per l’omnicanalitat apropant-nos a un negoci d’alt creixement”, ha manifestat Olga Sánchez, consellera delegada d’AXA Espanya. “Andbank Espanya és un soci ideal per a AXA que ha demostrat que és possible trencar els models de negoci tradicionals, amb ofertes adaptades a les necessitats dels clients”, ha conclòs.

La filial espanyola d’Andbank ha obtingut un benefici consolidat sota normativa IFRS a 30 juny de 2019 de 5,5 milions d’euros, xifra que suposa un creixement del 37,2% respecte als 4,01 milions de juny de 2018. Aquest fet demostra la bona evolució de l’entitat i encara més si es compara amb la mitjana de la caiguda en beneficis d’entitats financeres espanyoles equivalents, que pel mateix període és d’un -20%.

El banc espanyol tanca el primer semestre de 2019 amb un creixement en volum de negoci de 590 milions, fet que representa un augment del 6,2%, situant-se en 10.141 milions. Tal com recorden des de l’entitat a través d’un comunicat, Andbank fa sis anys que es va instaurar a l’estat veí amb fitxa bancària espanyola, té més de 300 treballadors i s’ha consolidat en els darrers anys entre les nou primeres entitats del sector de banca privada. La filial espanyola d’Andbank ha obert enguany oficina a Santander i a Girona, i té dinou oficines pròpies i 110 agents financers Andbank.

Font: ANA