Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

No son horas

01:30 04:00


oients aquí avui: 568

En antena ara

No son horas

01:30 04:00


Èxit de les activitats musicals d’estiu d’Escaldes-Engordany

Publicat per el 13 de Setembre de 2019

Escaldes-Engordany.-  Més de 22.000 persones han assistit a les diferents activitats musicals organitzades pel departament de Cultura del comú d’ Escaldes-Engordany durant els mesos de juliol i agost, segons informa en un comunicat. Un total de 27 activitats: setmana de jazz, concerts familiars, concert finalista de l’Andorra Sax Fest, l’Andart, el cicle Músiques del món i les Nits del món han dinamitzat les nits d’estiu als carrers de la parròquia escaldenca, que ha consolidat la seva oferta musical estival.

Els dos cicles portats a terme durant el mes d’agost, Músiques del món i Nits del món, han estat els protagonistes, ja que han tingut el nombre més elevat d’assistents i aconseguint que la plaça dels Coprínceps hagi estat el lloc de referència musical de les nits estivals. Segons el mateix comú, 9.890 persones, al primer cicle, i 6.090, al segon, han certificat la consolidació de la música al carrer a Escaldes-Engordany.

La tercera activitat amb per assistència de públic ha estat la Setmana del Jazz (del 8 al 13 de juliol) que, amb 3.900 persones, han fet gaudir de grups com Antonio Ciacca Trio, Domino Swing Quartet, Tirapajazz, Angue & The Hot jazz Trio, Gwen Perry & Michele Faber Trio i Drop Collective. Segons el comú escaldenc, el públic assistent ha valorat “la qualitat dels grups escollits i la presència de veu femenina”.

Els concerts familiars, dels dies 15 i 17 de juliol, han tingut un total de 1.520 persones que tenien una opinió comuna, com era que “volien algun espectacle més”. El 16 de juliol, la plaça Coprínceps d’Escaldes va acollir el concert finalista de l’ Andorra Sax Fest i el Quartet de l’ONCA 2019, amb una assistència de 560 persones.

Sense deixar el mes de juliol, els dies 20 i 21 el departament de Cultura del comú d’Escaldes-Engordany va programar l’ Andart, amb una “excel·lent rebuda” al ser un espectacle contemporani i innovador en combinar música i dansa.

Un cop passat l’estiu, el Festival Colors de Música es reprendrà el pròxim mes d’octubre amb el concert tribut a Mecano. Al novembre es programarà un nou concert que encara està per determinar, abans que al desembre a l’església de Sant Pere Màrtir es porti a terme la cloenda del festival amb el tradicional concert de gòspel.

Font: ANA