Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


oients aquí avui: 681

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


Un gos espera 4 anys a la vora d’una carretera per retrobar-se amb els seus amos

Publicat per el 17 de Setembre de 2019

Leo, un gos tailandès, va esperar durant quatre anys als seus amos a la vora d’una carretera. El gos va romandre en el mateix lloc on es va perdre durant un viatge amb els seus amos.

Un internauta va explicar en les xarxes socials que va veure a la mascota deambular per la carretera i que una dona va acudir per alimentar-lo. Després de preguntar-li a aquesta, va descobrir que Leo havia estat esperant en aquest mateix encreuament durant tot aquest temps.

La dona va comentar que va intentar adoptar l’animal, però després de diversos dies a casa, el gos va escapar i va tornar a la carretera. Des de llavors el portava menjar i aigua.

 

La història de Leo va commoure als internautes que van començar a compartir en línia la ubicació del ca per si poguessin trobar els seus legítims amos.

Afortunadament, una família es va posar en contacte amb l’internauta per dir-li que es tractava del seu gos ‘BonBon’, perdut quatre anys enrere, al mateix lloc on ara es trobava.

El propietari va explicar que la mascota es va perdre durant unes vacances quan va parar el seu cotxe per repostar i ‘BonBon’ va sortir corrent. La família va buscar el gos durant hores fins que finalment van desistir i van seguir el seu camí.

Afortunadament, la família i la seva mascota han tornat a reunir-se gràcies a la col·laboració dels internautes, però ‘BonBon’ ha preferit quedar-se amb la gent que durant aquest temps l’ha ajudat a sobreviure.