Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 221

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Una parella compra roba per internet i rep més de 24.000 pastilles d’èxtasi amb la comanda

Publicat per el 24 de setembre de 2019

Un matrimoni resident a la ciutat austríaca de Linz (a uns 200 quilòmetres a l’oest de Viena) va rebre per correu ordinari gairebé 25.000 pastilles d’èxtasi al costat d’una comanda de roba que va encarregar per internet, van informar les autoritats locals.

La parella de 58 i 59 anys va comprar els articles en una pàgina web holandesa i, juntament amb les peces, van rebre una altra bossa que contenia la droga sintètica, amb un valor al mercat negre d’uns 500.000 euros.

La dona va pensar en un principi que es tractava de pedres decoratives de color rosa, però el marit, observant el material en més en detall, es va adonar que es tractava de droga, de manera que va portar el paquet de tornada a l’oficina de correus , des d’on es va donar avís a la policia.

Les forces de seguretat holandeses, alertats pels seus companys austríacs, van descobrir que la droga estava destinada a Escòcia, però que per error va arribar a la casa de la parella.

En relació als fets, la persona a qui estava dirigida el paquet, ha estat detinguda per les autoritats escoceses.