Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


oients aquí avui: 656

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


La ressaca es reconeix com una malaltia a Alemanya i podrà ser motiu de baixa laboral

Publicat per el 27 de Setembre de 2019

Segons el Tribunal Superior Regional de Frankfurt, la ressaca serà considerada com una malaltia a Alemanya.

Per arribar a aquesta sentència, el Tribunal va estudiar la denúncia contra una empresa que havia llançat al mercat dos productes, una beguda i una barreta energètica, que asseguraven pal·liar els efectes de la ressaca.

Un associació de protecció al consumidor presentar la pertinent denúncia per publicitat enganyosa. “La informació sobre un producte alimentari no pot atribuir cap propietat per prevenir, tractar o curar una malaltia humana ni donar la impressió de tal propietat”, va sentenciar el jutge. Una afirmació que implícitament reconeix com a malaltia la ressaca.

D’aquesta manera es dóna per fet que la ressaca és una malaltia i podrà ser causa de baixa laboral al país germànic.
[fblike]