Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 214

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Andorra la Vella prova el reforç de certes franges horàries i allargar el bus comunal fins a les 21.30 hores

Publicat per el 30 de setembre de 2019

Andorra la Vella.-  El nou servei de bus comunal d’Andorra la Vella, que es va posar en marxa a principi d’aquest mes de setembre, es reforçarà amb més vehicles a les hores de màxima afluència de passatgers per respondre, així, a les demandes que els usuaris han fet arribar al comú i a l’empresa concessionària. Així, tal com informen des de la corporació comunal a través d’un comunicat, es farà una prova pilot que començarà aquest dilluns, 30 de setembre, i que durarà diverses setmanes, i en què els horaris es veuran ampliats i a més es reforçaran certes franges.

Així doncs, els dies feiners la línia que surt de la <span>Margineda</span> en direcció al centre de la parròquia s’ampliarà amb un vehicle més a les primeres hores (a les set i a les vuit del matí) i també es doblaran els autobusos de les línies de Ciutat de Valls i la Margineda  als migdies i a les tardes. Les tres línies que ofereix el comú, a més, ampliaran l’horari als vespres de dilluns a dissabte, amb una darrera sortida a les 21.30 hores (mitja hora més tard del que es feia fins ara). Els caps de setmana i festius es mantindrà la freqüència de pas cada hora.

Un cop es valori el funcionament d’aquests reajustaments, i altres que es puguin implantar per a la millora del servei, el comú establirà els horaris i recorreguts finals.

Des del comú informen que el nou servei de bus comunal ha implicat alguns canvis d’itineraris i punts de sortida de les línies, així com un increment de la freqüentació d’usuaris motivada, principalment, pels preus simbòlics dels bitllets i dels abonaments.
[fblike]
Font: ANA