Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

La brújula

20:00 23:30


oients aquí avui: 2977

En antena ara

La brújula

20:00 23:30


Graven com el motor de l’avió en què viatgen comença a tremolar en ple vol

Publicat per el 1 d'octubre de 2019

Si vostè té por de volar, potser no hauria de veure aquestes imatges.

Els passatgers d’un vol de la United Airlines, que cobria la ruta entre Denver i Colorado, Estats Units, es van veure obligats a tornar a l’aeroport diumenge després que un dels motors de l’aeronau patís una avaria a més de 10.000 peus de alçada, ha informat ‘Aviation 24’.

Un dels passatgers va gravar amb el seu telèfon mòbil com el motor va començar a tremolar de manera violenta mentre perdia parcialment part del seu fuselatge, i va compartir les imatges en xarxes socials.

“Aquest matí en el vol #DIA UA293. Motor avariat en ple vol “, va escriure l’home en el seu compte de Twitter. .

[fblike]