Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 481

En antena ara


Graven a una manada de cavalls i ponis corrent en llibertat per una autopista

Publicat per el 3 d'octubre de 2019

Els conductors que circulaven per una carretera de Dallas, a Texas, Estats Units, es van sorprendre al veure que un grup de cavalls i ponis corrien en llibertat per l’autopista posant en perill la seva pròpia vida i la de la resta d’automobilistes.

Un d’aquests va gravar les imatges a la Interestatal 35 aquest dilluns. Dues ponis van ser atrapats poc després als voltants del Hampton Inn Suites, un motel a peu de carretara, i dos cavalls en l’àrea de Regal Row. La Policia de Irvin va recuperar més animals a les autopistes 183 i 114. No obstant això, dos equins van morir atropellats.

Els animals van escapar d’un remolc quan el conductor que els transportava va parar en una àrea de servei i la porta es va obrir per raons que estan sent investigades.

Els cavalls recuperats van ser retornats al seu propietari.

[fblike]