En directe

El transistor

23:30 24:00


oients aquí avui: 3860

En directe

El transistor

23:30 24:00


Més de 120 escolars participen en la ‘Gimkna’t a 7 bandes’

Per: el 5 d'octubre de 2019

 Andorra la Vella.-  Al voltant de 30 grups de 4 participants cada un, han participat aquest dissabte a una nova edició de la Gimkna’t a 7 bandes que organitza Govern amb la col·laboració dels set comuns del país. L’objectiu d’aquesta activitat, que arriba a la seva novena edició, és la “d’educar d’una manera diferent i divertida a més de donar a conèixer els recursos educatius que hi ha al país” segon explica el tècnic de Joventut i Voluntariat de Govern, Pau Rosillo.

Enguany, la Gimkna’t a 7 Bandes segueix el fil conductor dels 600 anys del Consell de la Terra i per aquest motiu la sortida i l’arribada tenen com a punt la plaça del Consell General.

L’activitat està dividida en dues categories. Segons Rosillo “els participants es divideixen en dues categories, de 12 a 15 i de 16 a 20”. Per moure’s, el propi tècnic de joventut de Govern explica que “han d’utilitzar el transport públic”.

Els joves hauran de fer les proves que estan ubicades per arreu del país i ho fan sols, d’aquesta manera, segons indica Rosillo “potenciem la seva autonomia”

[fblike]
Font: ANA