Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


oients aquí avui: 678

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


Gili afirma que “el concepte de democràcia del Govern deixa molt a desitjar”

Publicat per el 7 d'Octubre de 2019

 Andorra la Vella.-  La consellera general del grup parlamentari socialdemòcrata, Rosa Gili, ha estat contundent en analitzar la resposta per escrit donada pel ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres Falcó, sobre l’adquisició per part d’Andorra Telecom del 37% de les accions d’Avatel Telecom. La parlamentària socialdemòcrata ha comentat que “és inadmissible la resposta donada, ja que tenim el dret i el deure d’efectuar el control al Govern, i aquesta resposta mostra que el concepte de democràcia per part del Govern deixa molt a desitjar”.

Gili ha esgrimit les raons de la seva indignació al dir que “el Govern va destinar una important quantitat de diners que cal saber com es destinen”. La representant del grup parlamentari del PS ha continuat dient que “la resposta donada pel ministre Torres està fora de lloc i és una falta de respecte per la tasca que fa l’oposició”.

Cal recordar que el ministre Torres, mitjançant el Butlletí del Consell General, va respondre a Gili adreçant-la a les oficines d’Andorra Telecom per veure la documentació sol·licitada ja que “afecta dades estratègiques i confidencials de la companyia”. En aquest sentit, Gili ha comentat que “jo no he d’anar a Andorra Telecom perquè crec que la informació sol·licitada se’m pot aportar per estudiar-la com cal”. Gili ha ant un pas més al dir que “aquesta pràctica no és nova, ja que es feia durant la passada legislatura”. Gili ha afegit que “és curiós com els que eren socis nostres a la passada legislatura anunciaven que les coses canviarien i tot segueix igual”.

El grup parlamentari socialdemòcrata ha rebut la mateixa resposta de “confidencialitat” a preguntes entrades al Consell General sobre la Societat de Drets d’Autor i Drets Veïns (Sdadv), l’Agència estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) o en relació amb comptes de la intervinguda BPA. És per aquest motiu que Gili ha reconegut que “ja he expressat la meva queixa i malestar per les formes de fer”.

[fblike]
Font: ANA