Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Julia en la onda

18:05 19:00


oients aquí avui: 2564

En antena ara

Julia en la onda

18:05 19:00


Lleuger increment de participants en la setmana de la gent gran

Publicat per el 7 d'octubre de 2019

 Sant Julià de Lòria.-  El jardí Casa Coto, a  Sant Julià de Lòria , ha acollit aquest diumenge el vermut destinat a la gent gran, un esdeveniment enmarcat dins de la cloenda de la tercera setmana d’activitats destinada al colectiu.  Josep Miquel Vila, cònsol Major de Sant Julià de Lòria, ha destacat la importància que aquestes activitats tenen per la gent gran, i ha destacat que aquestes “els serveix per a reunir-se i entablir interrelacions entre ells i fer-los sentir més vius”. Pel que fa a l’afluència de persones, Vila ha destacat que enguany s’ha pogut apreciar un  lleuger increment de participants  a la festa.

Durant la darrera setmana, els avís d’Andorra han pogut participar en diversos tallers, caminades, cursos de cuina i de meditació.

A banda, l’espai on s’ha dut a terme el vermut, s’ha aprofitat per realitzar una actuació musical, on tres artistes, ha cantat canços d’autors reconeguts en l’àmbit internacional. Segons han declarat alguns dels participants, “aquest tipus d’actes els ajuden a retrobar-se amb amics  i amigues que no veuen en tot l’any”, afegint que “és una oportunitat per recordar moments passats, i compartir-ne de nous”.

[fblike]
Font: ANA