Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 366

En antena ara

Gente viajera

12:00 14:00


Ofereixen un contracte a la sense sostre que canta òpera de manera magistral al metro

Publicat per el 8 d'octubre de 2019

Emily Zamourka, la vagabunda que va ser gravada al metro de Los Angeles cantat òpera, i que va sorprendre mig món per la seva veu angelical, ha aconseguit un contracte discogràfic després de Joel Diamond, un productor musical nominat al Grammy, li hagi ofert treball, informa TMZ.

El vídeo de Zamourka, qui va emigrar als Estats Units des de Moldàvia fa gairebé 30 anys, va commoure als usuaris de les xarxes socials, entre ells a Daimond qui pretén utilitzar a la dona per crear un “gran èxit discogràfic amb una fusió de música clàssica i música dance “.

De moment, es desconeix si la dona de 52 anys ha acceptat l’oferta.
[fblike]