En directe

Radioestadio

18:00 24:00


oients aquí avui: 1234

En directe

Radioestadio

18:00 24:00


Un lladre empra 20 hores en el seu al·legat final durant un judici

Per: el 8 d'octubre de 2019

Michael Jauernik, un home de 71 anys i nacionalitat alemanya, acusat d’haver robat tres bancs, va emprar 20 hores en el seu al·legat de defensa final abans de ser condemnat a 12 anys per un tribunal.

Quan va prendre la paraula, Jauernik es va mostrar molt dispers i va divagar durant hores explicant anècdotes de la seva vida criminal i de la seva rutina diària. Després de 20 hores de monòleg, un jutge del tribunal de districte de Hamburg el va interrompre i el va condemnar a 12 anys i mig de presó en relació a tres atracaments a bancs comesos entre 2011 i 2018, durant un dels quals va disparar a un empleat, ha informat ‘The Guardian’.

El jutge va assegurar que va interrompre al condemnat per “divagar en excés”. Durant la seva eterna declaració, Jauernik ha assegurat ser “més intel·ligent i intel·ligent que qualsevol empleat de la policia criminal” i entre altres coses va parlar de les esquat que realitzava diàriament a la presó i de les maratons que va córrer quan va estar en llibertat.

Jauernik va començar a robar bancs en la dècada de 1970 i va complir diverses condemnes. En els anys 80 va guanyar certa notorietat quan va ser conegut com el “lladre dels dijous” per retenir el personal de diverses sucursals abans de l’hora de tancament dit dia de la setmana. El condemnat va justificar els seus robatoris a l’insinuar que va atacar a institucions financeres corruptes.

“No vaig robar supermercats ni a persones majors”, ha al·legat.

[fblike]