Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

00:00 01:00


oients aquí avui: 50

En antena ara

El transistor

00:00 01:00


Set infermeres de la Unitat de Nounats d’un hospital de Barcelona es queden embarassades al mateix temps

Publicat per el 11 d'octubre de 2019

Set dones, infermeres i tècniques auxiliars de la Unitat de Nounats de l’Hospital Vall d’Hebron a Barcelona es van quedar embarassades per les mateixes dates.

“Tenim la solució per incrementar la natalitat (…). Per ara és un brot de transmissió coneguda (7 casos) però espero que es converteixi en una epidèmia. El problema serà substituir-les. ‘Animeu-vos !!! “, va escriure a Twitter Félix Castillo, cap de la unitat, al costat d’una fotografia de les dones que s’ha tornat viral.

En ella apareix Castell al costat de les treballadores: Sandra Cristóbal (36 anys), Marta Moreno (41), Pili Cortés (31), Cristina Jiménez (34), Elena Balagué (47), Silvia Muñoz (32) i Ana Gros (37 ), que posen orgulloses ensenyant les seves panxes.

[fblike]