Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 627

En antena ara


Furor per les ‘sabatilles de Jesús’: a 3.000 dòlars i amb aigua beneïda a la sola

Publicat per el 12 d'octubre de 2019

La companyia nord-americana MSCHF va llançar aquest dimarts ‘Jesus Shoes’, un curiós model de calçat esportiu que inclou aigua beneïda dins les seves soles, plantilles amb olor a encens i un crucifix en les seves cordons.
Segons ha explicat el director de màrqueting de l’empresa, Daniel Greenberg, en declaracions al ‘NYPost’, l’aigua prové del riu Jordan i està beneïda per un sacerdot. D’aquesta manera, els que les facin servir, igual que Jesucrist, caminaran sobre les aigües.
La primera remesa del calçat, cada parell costa 3.000 dòlars, es va esgotar en poques hores.
[fblike]