La ficada del Papa a Twitter que s’ha convertit en viral

Que la seva santedat, el Papa Francesc, és un entusiasta de les xarxes socials és un fet que tots coneixem, però la seva passió per les noves tecnologies li ha jugat una mala passada que ha despertat les rialles de milions d’internautes.

Diumenge es va celebrar la canonització de cinc nous sants i per celebrar-ho el pontífex va voler segellar la seva felicitació amb un missatge a Twitter, però el seu hashtag ‘#Saints’ (‘sants’ en anglès) va ser directe a un altre tipus de ‘divinitats’.

El Papa va felicitar sense voler-ho als ‘New Orleans Saints’, un equip de futbol americà que juga en la NFL. “Avui donem gràcies al Senyor pels nostres nous #Santos. Van caminar per fe i ara invoquem la seva intercessió “, va tuitejar el pontífex.

Els seguidors del Sant Pare no van passar per alt l’error i van inundar la xarxa social amb tota mena de comentaris i memes.

Els sants als quals el papa Francesc es referia corresponen a John Henry Newman (1801-1890), Giuseppina Vannini (1859-1911), María Teresa Chiramel Mankidiyan (1876-1926), Dulce Lopes Pontes (1914-1992) i Margarita Bays (1815-1879).