Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

00:00 01:00


oients aquí avui: 99

En antena ara

El transistor

00:00 01:00


Un home roba una obra de Dalí i surt amb ella tan tranquil per la porta del museu

Publicat per el 15 d'octubre de 2019

Un home va robar diumenge un gravat signat pel pintor espanyol, salvador Dalí, en una galeria d’art de la ciutat de San Francisco (Califòrnia, Estats Units).

Després sostreure l’obra, el lladre va sortir amb ella per la porta amb tota impunitat, tal com va quedar recollit per una de les càmeres de seguretat de la sala. El lladre va fugir amb el quadre per un carrer proper a la galeria.

Es tracta de l’obra ‘Girafa en flames’, valorada en 20.000 dòlars i una de les peces més desitjades del geni de Figueres, ha informat ‘ABC News’.

Es tracta d’una pintura, acolorida a mà i d’edició limitada, que es trobava sobre un cavallet exposada a la botiga, presumiblement sense estar connectada a les mesures de seguretat.

“És bastant important pel que fa al període de gravats”, va explicar Angela Kellett, directora de la galeria Dennis Rae Fine Art. “És molt, molt coneguda. És una peça bella “, ha afegit i ha assenyalat que era un” article d’exhibició “mentre realitzaven un esdeveniment especial sobre el pintor.

Segons la responsable, el robatori va ser molt ràpid i net, però la pintura serà difícil de vendre al tractar-se d’un article molt popular.


[fblike]