Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


oients aquí avui: 616

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


‘El club de la lluita’: tres empleades detingudes per organitzar baralles clandestines entre els ancians d’un centre geriàtric

Publicat per el 16 d'Octubre de 2019

Tres empleades d’un centre geriàtric de Carolina del Nord, als Estats Units, han estat detingudes per organitzar suposadament peles clandestines entre els ancians de l’asil, la majoria d’ells amb demència senil.Les dones, Marilyn Latish McKey (32), Tonacia Yvonne Tyson (20) i Taneshia DeShawn Jordan (26), han estat acusades de filmar i encoratjar una baralla entre dues ancianes de 70 i 73 anys a la residència ‘Danby House “, en Winston-Salem, localitat de l’esmentat estat nord-americà. Les tres també han estat acusada d’agressió a la gent gran del centre, informa ‘Fox News’.

 

En un dels vídeos capturats es pot observar com una dona que havia estat obligada a barallar-demanava ajuda a crits sense que cap de les detingudes mogués un dit per socórrer-la, ha informat el ‘Winston-Salem Journal’.

Per la seva banda, el centre ha acomiadat les treballadores implicades.