Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 475

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Un poble italià prohibeix l’ús de Google Maps després de rebre 144 trucades d’emergència

Publicat per el 16 d'Octubre de 2019

Una ciutat italiana està advertint als turistes i als seus habitants que no facin servir Google Maps després que en els últims dos anys hagin rebut 144 trucades d’emergència de conductors i excursionistes que es trobaven perduts.

Salvatore Corrias, alcalde de Baunei, una localitat d’Ogliastra, a l’illa de Sardenya, ha informat que s’estan col·locant cartells d’advertència al llarg de diverses carreteres, en els quals es pot llegir en anglès i italià: “No segueixin les instruccions a Google Maps “.

L’edil ha insistit que el Servei de Bombers de la localitat ha rebut 144 trucades d’emergència durant els últims dos anys de conductors i excursionistes que es van trobar perduts per males indicacions de l’aplicació informàtica, mentre intentaven trobar platges idíl·liques “amagades”, va dir Corrias a ‘CNN’.

L’alcalde va assegurar que les autoritats locals s’han posat en contacte amb Google per corregir els errors, però mentrestant recomana utilitzar mapes de paper en lloc del GPS.

[fblike]