Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

00:00 01:00


oients aquí avui: 67

En antena ara

El transistor

00:00 01:00


La il·lusió òptica de l’abraçada que està tornant bojos als internautes

Publicat per el 19 d'octubre de 2019

Noten alguna cosa inusual en aquesta imatge?
A primera vista, la fotografia mostra a una parella abraçada a la platja, però si es fixen bé en la disposició de les seves cames, la cosa es complica, ja que sembla que adopten una postura impossible.

Com és possible que les cames de la dona es vegin per davant de l’home mentre el seu tors es troba darrere d’ell ?.

El secret rau en el color dels pantalons que porta ell: curts i de tons blanc i negre. La dona, per la seva banda, vas veure un vestit només negre, el que genera la il·lusió que la part negra dels pantalons curts és més alta que la part blanca.
[fblike]