Una empresa del Canadà crea una ‘capa d’invisibilitat’ per a ús militar

Una companyia canadenca especialitzada en camuflatge militar ha sol·licitat diverses patents per a registrar un material que fa invisibles els objectes.

Hyperstealth Biotechnology Corp ha sol·licitat quatre patents pari el Quantum Stealth, un material flexible que no només amaga un objectiu en l’espectre visible, sinó que demostra que també es dobla en l’infraroig ultraviolada, infraroig i d’ona curta mentre bloqueja l’espectre tèrmic, convertint en una veritable ‘capa d’invisibilitat de banda ampla’, informa l’empresa.

“No hi ha font d’energia, és molt fi i econòmic” i pot amagar des d’una persona, un vehicle i naus espacials, i fins a edificis “, asseguren des de la web.

“Una peça de Quantum Stealth pot funcionar en qualsevol entorn, en qualsevol estació, a qualsevol hora del dia o de la nit, una mica del que cap altre camuflatge és capaç”, afirma Hyperstealth Biotechnology Corp