Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

00:00 01:00


oients aquí avui: 30

En antena ara

El transistor

00:00 01:00


Una dona pateix singlot des que es va quedar embarassada fa ara 12 anys

Publicat per el 23 d'octubre de 2019

Una dona britànica pateix caure d’esquena des de fa 12 anys, quan es va quedar embarassada del seu primer fill.

Lisa Greus, de 31 anys, ha visitat sense èxit a nombrosos experts amb l’esperança de trobar una cura per tan molesta malaltia, que pot ser degut a un efecte secundari d’un vessament cerebral que va patir durant el seu embaràs.

Greus, manicura de professió, assegura que amb el temps s’ha acostumat a la seva esquena, igual que els seus empleades i la seva família.

“Tinc sort, sóc propietària de la meva sala d’estar i la majoria de les noies amb les que treball s’han acostumat, encara que de vegades he de advertir a la gent de la meva malaltia”, assegura.

Greus reconeix haver provat tota mena de trucs casolans: aguantar la respiració, suportar ensurts inesperats, xuclar llimones, beure xupitos d’aigua etc., però ni així.

Segons els neuròlegs es tracta d’un cas “extremadament rar” que s’accentua quan la pacient està relaxada

“Pot despertar-me a les nits, igual que al meu marit, però això és un inconvenient menor. Podria ser molt pitjor “, ha assegurat.

Hi ha un altre antecedent mèdic datat el 1922, el cas de Charles Osborne, un granger de d’Anthon, Iowa (Estats Units), qui va començar a patir singlot mentre pesava un porc. Va patir de la mateixa malaltia durant dècades fins al dia de la seva mort.

 

[fblike]