Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Radioestadio

16:00 23:00


oients aquí avui: 2138

En antena ara

Radioestadio

16:00 23:00


Canals confirma la continuïtat del Cirque du Soleil si es troba una ubicació

Publicat per el 25 d'Octubre de 2019

 Escaldes-Engordany.-

La ministra de Turisme, Verònica Canals, ha confirmat que hi ha moltes probabilitats de què el Cirque du Soleil torni l’any vinent a Andorra, sempre que es trobi una ubicació. A finals de setembre, va confirmar que es parlaria i s’estudiaria la seva continuïtat i aquest dijous, ha insistit en el fet que s’estan duent a terme les dues negociacions a la vegada, “tant la de la ubicació com la de la renovació i negociació de l’espectacle” i que la continuïtat del circ, depèn de trobar una ubicació.

De moment, la ministra ha indicat que estan treballant amb tres espais com a possibles terrenys per a ubicar l’espectacle i ha indicat que són tan dins com fora del centre urbà i que n’hi ha de públics i de privats.

Canals, però, no ha volgut desvetllar cap de les possibles zones perquè encara estan “en fase de negociacions”. Així i tot, la ministra ha insistit que es poden plantejar varis escenaris, tot i que la idea principal és “trobar un bon espai que tingui una bona accessibilitat per a tothom”. Sobretot, ha remarcat la voluntat que “hi hagi l’espectacle amb la mateixa quantitat de gent”, és a dir, 5.000 places. En aquesta línia, la ministra ha garantit que al desembre s’ha de tenir tot tancat i enllestit “perquè al gener hi ha la partida pel nou any”.

D’altra banda, Canals també ha confirmat que hi haurà una partida en el pressupost per fer els estudis per a la construcció de l’ edifici multifuncional. “No se sap el pressupost, però s’està estudiant el full de ruta del projecte” per veure què es demanarà i quina mida tindrà el projecte, ha indicat la ministra. Finalment, ha dit que cal ser molt curosos “tant amb la concepció de l’edifici multifuncional com en la seva continuïtat”.

[fblike]
Font: ANA