Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

La brújula

20:00 23:30


oients aquí avui: 2992

En antena ara

La brújula

20:00 23:30


Falla el motor d’un avió i tot els passatgers es posen a resar, llevat de dos que es van donar a la beguda

Publicat per el 25 d'octubre de 2019

Una fallada en un dels motors d’un vol noliejat per Swift Air, que cobria la ruta entre Santo Domingo (República Dominicana) i Miami (Estats Units), va provocar el pànic entre el passatge de l’aeronau que no va dubtar a senyar-se i començar a resar.

L’avió portava una mitja hora en l’aire quan des de la cabina del pilot es va informar als passatgers que un dels motors de l’aeronau havia fallat. El terror es va estendre entre els passatgers, i mentre la majoria es va posar a resar en veu alta, dos d’ells van preferir recórrer a l’alcohol per suportar la situació.

Segons ha informat ‘preferente.com’, aquests no van dubtar a compartir una ampolla de licor que portaven a sobre abans que l’aeronau realitzarà un aterratge d’emergència a l’illa de Santo Domingo, des de la qual s’havia enlairat minuts abans.