Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


oients aquí avui: 628

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


Un satèl·lit cau en al jardí de la casa d’una parella

Publicat per el 28 d'Octubre de 2019

Una parella de es va emportar un gran ensurt quan van escoltar un baluern al jardí de casa de l’estat de Michigan i van descobrir que es tractava del satèl·lit ‘SpaceSelfie’, posat en òrbita per la marca Samsung.

Nancy i Dan Welkie s’estaven preparant per fer un volt a cavall quan van escoltar el soroll a primera hora del matí.
Quan van sortir a l’exterior del seu habitatge van descobrir un paracaigudes en les branques d’un arbre i un mecanisme metàl·lic, amb dues càmeres i un telèfon mòbil, serigrafiat amb el nom de “Samsung SpaceSelfie”.

La parella va assegurar que un equip de l’empresa es va acostar fins a la propietat per recollir el satèl·lit. Per la seva banda, Samsung, en un comunicat recollit per ‘Detroit Free Press’ ha explicat que “el globus ‘SpaceSelfie de Samsung Europa’ es va desviar del rumb durant un aterratge controlat el dissabte com a conseqüència d’una tempesta.

“El ‘el globus SpaceSelfie de Samsung Europa’ va tornar a la terra. Durant el descens, les condicions climàtiques van fer aterrar l’aeronau de manera suau en una àrea rural seleccionada “, van dir en el comunicat. “Lamentem qualsevol inconvenient que pugui haver causat”, han conclòs.


[fblike]