Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


oients aquí avui: 693

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


Compra un avió de 25 tones perquè els seus fills juguin al jardí

Publicat per el 30 d'Octubre de 2019

Un enginyer ucraïnès de 50 anys ha comprat el fusellatge d’un avió comercial de 35 metres de llarg, 25 tones de pes i capacitat per a 109 passatgers, per construir al seu jardí un parc infantil per als seus fills.
Robert Sedlar ha col·locat un Fokker-100 el seu habitatge, situada en Strmec Stubicki, al nord de Zagreb, amb la idea de restaurar-lo i adaptar-lo perquè els seus fills juguin i celebrin els seus aniversaris, informa ‘thejakartapost.com’
“Crec que als nens els agradarà molt, perquè a la cabina de pilot vaig a instal·lar dos simuladors molt bons, de manera que tindran la sensació que realment condueixen un avió”, va comentar Sedlar, qui va comprar l’aparell fabricat el 1991 a la aerolínia croata Trade Air.
Segons Sedlar, la part central de l’aeronau la deixarà diàfana i construirà una pista de ball amb capacitat per a 50 persones. També té planejat construir una piscina a la qual es podrà saltar des d’una de les ales de l’aparell i una pista de karts que passarà per sota de l’aparell.

[fblike]